Ut och springa?

Försöker få med älskling att följa med ut och springa i skogen, eller ja springa och springa, jag har inte världens bästa kondition så jätte mycket sprnga kanske det inte blir, men det är tanken som räknas? Sen ska jag iallafall städa mitt rum och duscha osv sen ikväll ska vi nog till jon och grilla eller något sånt, men jag äter hemma eftersom mamma, pappa och ebba åker till turkiet i natt.

Freeedag

Följde med mamma och handlade imorse eftersom vi skulle handla mat till mig och tim till nu när de andra åker till turkiet. Sen körde vi till jägersro och köpte bikini till ebba, så fick jag ett linne för 25 kr och ett par lacoste skor för 300 kr med. Sen körde vi hem vid 2 och vid 3 gjorde vi vårrullar, tihi. Sen har jag bara kollat på tv för det mesta. Hade egentligen tänkt städa men jag har ingen ork till det. Så jag ska platta håret nu sen äta sen hämtar älskling mig.

HEMMA

Nu är jag hemma. Haha har ju bara varit där sen igår men hemma är alltid bäst! Igår körde vi och hämtade älskling vid 11 sen körde vi till hotellet men rummen var inte klara än så vi gick hur långt som helst och fikade sen tillbaka och checkade in osv. Sen vid 3 tog vi taxin till tivoliså gick jag och andré där och mamma och pappa gjorde något annat. Sen vid halv 8 åt vi och sen stack vi till hotellet så kollade vi på film och så bara. Idag åt vi frukost vid halv 10 sen packade vi ihop och åkte in till "centrum", sen gick jag och andré på ströget eller vad det heter? och kollade på kläder och så, köpte dessutom en klänning! Sen kollade vi på såna människor som står helt stilla med, hahaha. Sen åkte vi hem vid 3. Har riktigt ont i benen nu så ikväll ska jag bara vila, hade tänkt lägga mig tidigt idag med så.

Köpenhamn nästa

Är lite små stressad just nu. Vi ska sticka om 45 minuter och jag har precis duschat och nästan alla mina saker är i badrummet där någon duschar. Men jag kommer hinna. Sen kör vi till köpenhamn sen ska jag och älskling gå på tivoli och så sen sover vi där och kommer hem imorgon. Ska se om jag kan ta med min kamera så kanske ni får se någon bild imorgon. Puss!

Tisdag?

Har nästan precis duschat och nu sitter jag och kollar på unga mödrar. Imorse när jag hade vaknat och ätit frukost osv gjorde jag och ebba rabarbersaft, tihi. Det blev iallafall bättre än igår. Men när unga mödrar är slut ska jag ta på mig och städa mitt rum, sen ikväll klockan 6 ska vi på kalas hos min kusin som fyller 20, och sen imorgon åker vi till köpenhamn men förhoppningsvis åker vi inte jättetidigt så jag hinner skriva något innan. Annars hade jag tänkt ta mammas data så vi kan kolla film, och där är ju gratis internet, men ifall jag inte skriver något imorgon så vet ni varför.



Saft, saft, hallonsaft, bättre saft har ingen haft

Jag och ebba har gjort vinbärssaft idag, okej det gick kanske inte så bra, men vi har gjort det! Så imorgon ska vi göra rabarbersaft istället. När jag var inne hos morfar och lisa och skulle hämta en sak fick jag dessutom 300 kr för att jag tog in posten och vattnade blommor till de när de var i frankrike, också var sofie och jack där så jag kunde säga hej till de med. Ska ta in deras post när de är i turkiet nästa vecka också, så får pengar för det och för att jag gjorde det när de var i tyskland också. Så lite pengar får jag i sommar. Vi har bestämmt att vi ska till köpenhamn på onsdag med - mamma och pappa ska gå runt och kolla på saker de inte brukar kolla på? så ska jag och andré gå på tivoli och så, sen ska vi sova på scandic eftersom mamma har frinätter eller något. Riktigt mysigt.

Men nu ska vi ut och gå, så puss.

Söndag

Igår hade vi pajbytarfest på kvällen så hela dagen hjälpte jag mamma att fixa till här hemma, sen sov jag hos andré. Vi vaknade vid 12 idag sen åt vi frukost och så, sen vid halv fyra åkte vi hem här och kollade på hipp hipp och mös och så, sen stack han vid sex och då åt jag med. Har inte gjort speciellt mycket sen dess men jag ska iallafall duscha nu sen ska jag ner och kolla på tv. Jag ska försöka övertala pappa att han och mamma ska till köpenhamn på onsdag också så jag och andré kan följa med och gå på tivoli. Sen ska vi sova där också så jag hoppas verkligen att vi ska dit. Puss



Det är fan inte lätt att få en bra bild på båda när en är oseriös, men jag
tycker att den är rätt söt, och jag älskar dig ändå ♥

Shoppa mat & så

Imorse gick jag upp vid 10 och började nästan städa mitt rum direkt. Sen halv 12 åkte jag och mamma och handlade och sen hämtade vi pappa eftersom han har semester nu och skulle ställa bilen på jobbet eller något sånt. Sen när vi kom hem bakade jag och ebba till imorgon. Blev klar vid 4 sen kollade jag på top model och hell's kitchen och nu har jag precis duschat. Ska fixa till mig nu sen hoppas jag att vi ska äta snart för jag är rätt hungrig, sen ikväll ska jag träffa andré.

17.11

Jag gick upp vid 9 imorse eftersom jag skulle färga om mitt hår innan jag skulle till frisören klockan 11. Det blev väl sådär, tycker det blev lite väl mörkt men det kommer ju blekas nu med solen och allt och när jag hade klippt mig såg det mycket bättre ut. Även om jag ser ganska emo ut. Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag. Har plockat undan på mitt rum och varit ute och gått. Nu ska jag börja fixa till mig och sen vid sex tror jag hämtar älskling mig sen ska vi till hans farmor och farfar och äta, sen kanske jag är med honom om vi kommer hem tidigt. Puss

10.59

Hade egentligen tänkt åka till svarte med frida idag, men det blev inte så fint väder som vi tänkt, såklart, så vi skiter i det. Vi ska antagligen hem till henne och kolla film eller något sånt kanske. Men först ska jag fixa till mig och sen ska vi ner i byn och till optikern och kolla ifall de har ett par linser till, till mig eftersom min helt nya lins gick sönder igår? och jag tänker verkligen inte ha glasögon i en månad. Sen ska vi boka tid hos frisören till mig också, sen kanske vi färgar mitt hår också, men vi får se. Puss

21.57

Detta blir ett kort inlägg för jag har verkligen ingenting att skriva. Jag har inte gjort någonting idag, förutom att duscha. Känner verkligen hur aktiv jag har varit. Så imorgon får jag väl hitta på något att göra. Men nu ska jag kolla tv, puss.

Slut på sommarrocken

Jag har varit inte varit hemma på hela dagen och när jag väl kom hem skulle jag äta sen var det sista avsnittet av 16 and pregnant som jag ville se, så jag har inte hunnit skriva idag. Men igår sov jag hos älskling sen gick jag hem vid 2 och fixade till mig. Sen vid 4 gick jag till han igen sen stack vi och åt pizza med några andra och sen stack vi hem och fixade klart oss. Sen gick vi bort til jon, och sen vid 9 gick vi till sommarrocken och såg perikles och takida. Vi tappade bort de andra under perikles så efter takida och fyrverkerierna gick jag och älskling till mcdolands och åt, sen gick vi hem. Kom hem vid halv 2 sen gick vi och la oss typ direkt.
Imorse vakade vi vid 12 sen åt vi frukost i en timme, hahaha. Sen har vi mest legat och tagit det lugnt. Sen vid 5 gick vi bort till preem och köpte glass, sen gick vi ut till hans pappa och sen körde han mig hem.

Ska se om det är något roligt på tv nu sen kanske jag lägger mig tidigt idag. Får se, puss.

Sista dagen!

Sov ju hos älskling i natt. Vaknade vid sju för jag kunde verkligen inte sova längre, så jag la och gjorde ingenting till kanske åtta, sen somnade jag om. Sen vaknade vi vid 11 igen och åt frukost och så. Sen la vi i hans säng till lite i två och sen gick jag hem. Jag ska hoppa in i duschen och fixa till mig strax sen vid fyra ska jag till han igen, så ska vi äta och sen sticker vi till jon och sen till sommarrocken. Sista dagen idag ju, fast jag vill ändå bara se perikles och lite takida, men jaja. Puss

Heejjjj

Nu sticker jag till älskling! Puss

Dagen

Jag vaknade vid 10 idag, men la kvar i sängen till 11. Sen gick jag ner och åt frukost och kollade på top model, sen efter det cityakuten. Eller cityakuten är just nu och en stund till, sen tänkte jag duscha innan unga mödrar och sen ska jag börja fixa till mig. Har även tänkt försöka sy mina shorts, men vi får se hur det går. Sen vid halv fem ska jag till älskling och sen ska vi till jon och äta där och så tror jag? sen sticker vi till sommarrocken och sen sover jag hos älskling ikväll.

Godnatt

Har nästan precis kommit hem ifrån älskling. Vi stack till sommarrocken vid 7 för att se slippery floor, sen kom jon och sophie och andra sen vid 10 gick vi till sportan för de andra skulle äta. Sen orkade vi inte mer så jag och älskling gick hem till han. Kan inte säga att det var speciellt roligt idag, men det är ju trots allt bara torsdag, så det blir väl bättre, hoppas jag! Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova ut riktigt mycket imorgon, så godnatt.

SOMMARROCKEN

SOMMARROCKEN IDAG!

Har inte gjort så mycket idag; ätit, tvättat och så bara. Hade egentligen tänkt gå ut och gå för det är ganska härligt väder men jag tror inte jag orkar. Så jag ska städa på mitt rum och tvätta lite till sen duscha och fixa till mig och sen ikväll ska jag till sommarrocken med älskling! Sen träffar vi väl massa andra där med. Puss


Lite snabbt

Ska snart duscha och fixa till mig sen ska jag ner till byn, och sen kanske jag följer med inas och några andra till pude. Om jag hinner då för vid 5-tiden ska jag hjälpa frida med en sak, så vi får se. Annars kanske jag bara går ut och lägger mig och solar eftersom man faktiskt får lite luft om man är ute nu. Sen imorgon är det sommarrocken!

P-A-N-I-K!

Som sagt, jag klarar inte av värmen! Därför kanske jag skriver mer på kvällarna, tills det blir lite svalare inomhus iallafall. Jag får riktig panik av värmen och vet inte vart jag ska ta vägen, så oftast går jag bara omkring och försöker hitta ett svalare ställe om dagarna, som källaren. Men iallafall, idag har jag gått runt och gjort det, letat efter ett svalt ställe. Sen när älskling om hem stack vi til pude och badade med jon och sophie. Vi stack hem runt sju sen åt jag och sen körde vi till jon och sophie och kollade film. Kom hem för en stund sen och ska nog försöka sova nu, även om det är lika varmt fortfarande och jag har sjukaste huvudvärken.

....

Jag klarar inte av denna värmen.

HATAR VÄRMEN!

Igår gick jag hem till älskling vid 6, sen åt vi och sånt sen vid 10 stack vi till martin. Hade riktigt kul i början, men i slutet blev det lite värre. Kan iallafall säga att jag inte har mått så dåligt på länge, och kan inte säga att det är mycket bättre idag, och värmen hjälper inte precis. Men iallafall så kom vi hem vid 4 i natt sen sov vi till 2 idag. Sen vid 5 körde älskling mig hem och sen dess har jag bara suttit och väntat på att duschen ska bli ledig. Ska nog snart äta också hoppas jag sen ikväll ska jag bara ta det lugnt!



här är en jättefin bild från igår också.

Random

Imorse gick vi faktiskt upp lite över 10! Sen plockade vi undan och diskade hos älsklings mamma, sen körde vi och tankade och tvättade bilen och sen hem till hans pappa och plockade undan där. Sen tog vi det bara lugnt sen till mcdonalds. Sen körde han mig hem för typ en halv timme sedan. Funderar på om jag ska ut och sola lite eller om jag ska börja duscha och så? Vi ska äta vid sex iallafall sen ska vi köra till kastrup och hämta och sen ska vi på fest hos martin ikväll.

STRANDEN!

Igårkväll ställde jag två larm och andré två, så imorse vaknade jag faktiskt vid 10, eller lite över kanske. Sen gick vi upp och sen vet jag inte vad vi gjorde i 2 timmar men sen åkte vi iallafall till beddinge och badade och solade och snackade lite med hans farmor och farfar och så, sen åkte vi hem vid 5. Har precis duschat och ska fixa till mig sen ska jag in och ta posten hos morfar och lisa sen ska jag bort till ääälskling och äta och så sen ska vi bara mysa resten av kvällen, eftersom hans föräldrar och bror kommer hem imorgon. Sen sover jag där.

Slappt

Vi, eller jag hade egentligen tänkt att vi skulle gå upp vid 10 idag igen. Men självklart så hörde jag inte hans larm och han stänger av det så jävla snabbt så vi gick upp vid ett istället. Sen har vi inte gjort någonting idag. Han skulle iallafall träna nu så jag är hemma och duschar och så, sen kommer han väl och hämtar mig igen. Sen sover jag där och imorgon ska vi upp vid 10!

Kvällens planer?

Egentligen skulle vi gå upp vid 10 idag, men det blev tio i tolv istället. Men vi kom upp, även om det var riktigt jobbigt. Sen åt vi frukost och kollade på tv till typ tre, sen körde han mig hem och sen dess har jag duschat, valt kläder och städat. Lite över fem kommer inas och hennes pappa och hämtar mig sen emelie, eller tvärtom? sen åker vi till malmö där vi ska äta med de andra tjejerna för emma fyller år. Innan dess ska jag hinna sminka mig och gå ner och ta ut pengar, hoppas bara att mitt kort funkar denna gången. Sen kanske vi sticker hem till emma, om jag orkar, annars ska jag hem till andré och sova där i natt med. Puss!

Måndag!

Ni vet själv hur det blir med bloggen denna veckan!

Imorse gick vi upp vid halv sex för vi skulle köra till svågertorp, sen när vi kom hem la vi oss igen och vaknade vid ett. Vi har nästan inte gjort någonting idag. Mest legat i sängen och så, vi körde ner och köpte sommarrock-biljett
till älskling och sen hem till hans mamma och matade fågelen och så. Sen stack vi hem här så jag kunde hämta lite saker och hämta posten hos min moster och hos morfar. Sen körde vi till mcdonalds och sen hem till han och åt. Sen skulle han spela fotboll så då körde han hem mig. Har precis duschat, så jävla skönt. Så ska ta på mig mjukis och så nu sen hämtar han mig när de är klara, och sen sover jag där i natt igen. Puss


16.38

Jag sa ju att det skulle bli lite sådär med bloggen nu denna veckan. Ni får stå ut bara.
Igår gick jag hem till älskling vid 7, sen lite i åtta körde vi till hans pappa där jon robban och sophie var. Sen körde vi in till malmö och kollade på ecplise! Gaaahh, älska! Sen åkte vi hem sen somnade vi vid 2 tror jag.
Idag hade vi egentligen tänkt gå på marknaden och han skullle fixa sommarrocken biljett osv, men vi stack till stranden vid 1 med jon sophie och desirée istället. Kom hem för en stund sen och ska duscha och fixa till mig nu, sen ska jag äta med älskling och sen sover jag där i natt med. Puss

STRANDEN!

Vi åkte till stranden vid ett sen låg jag mest och solade, doppade mig en gång och det var faktiskt riktigt skönt men andré ville inte bada mer så jag fortsatte sola istället. Sen åkte vi hem vid lite över fyra. André lämnade mig här vid lite i fem sen duschade jag och så, ska fortsätta fixa till mig nu sen hämtar andré mig. Sen vid sju tiden kanske sticker vi till stan och äter med jon sophie och robban, sen ska vi se ecplise! Sen sover jag hos andré, och gör antagligen det resten av vecka med eftersom han är ensam hemma. Men kommer ändå skriva ;d

10.25

Har typ vakat och somnat om hela morgonen med typ en timmes mellanrum :( men nu är jag iallafall uppe! Ska duscha och så sen ska vi till stranden, följer inte de andra med tänker jag dra med älskling ändå för jag ska till stranden idag! Ska iallafall fixa mig och så nu, sen skulle vi nog sticka vid halv 12 eller 12, så jag skriver mer sen.

Godnatt

Älskling kom hit vid 2 sen stack vi till mc och åt glass, sen hem till hans pappa och bara var där ett tag. Sen stack vi hem här för han skulle lägga in lost, sen hem till hans mamma och åt där. Sen körde han mig till ica där jag mötte frida, så köpte vi chips och dippa sen stack vi hem här och bara snackade. Egentligen skulle vi kolla på criminal minds men vi hittade inte den skivan som vi är på, men det gick ju bra ändå. Sen stack hon typ tjugo i 12 sen snackade jag med älskling lite. Ska gå coh ta ut linserna och så nu sen imorgon kanske vi sticker till stranden. De säger ju att det ska blir varmt men det blir allt dåligt väder när jag säger att jag vill till stranden ju, så vi får se imorgon. På kvällen ska jag älskling jon sophie och robban kolla på ecplise iallafall! Godnatt

Freeedag

Vakade vid halv 12 idag och åt frukost sen kollade jag på cityakuten. Älskar det programmet! Sitter iallafall och försöker välja om man ska ha shorts eller jeans idag, antagligen blir det jeans. Ska fixa till mig och så när jag har bestämmt det sen kommer älskling hit så ska vi försöka komma på någonting vi kan göra, tror jag. Egentligen ville jag till stranden, men det blir aldrig tillräckligt fint väder för det när jag säger att jag vill dit. Så vi får göra något annat. Puss

17.19

Har inte gjort speciellt mycket idag. Har solat lite men ville inte vara ute för länge ifall ögat skulle svullna ännu mer, så jag gick in sen sov jag lite och så. Har precis ätit middag och ska nog städa lite på mitt rum tror jag. Sen ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, kolla film och så. Puss

Svullet öga?

Hallihallå. Vaknade nästan precis och gick in i badrummet och såg att min öga är helt svullet? Antagligen för pollenallergin, kul. Ska iallafall ner och äta frukost/tidig lunch och tycka synd om mig själv.

Föresten så kan jag ju säga att jag och älskling har varit tillsammans i 6 månader idag! Älskar dig <3



Mediegymnasiet nästa!


Jag kom in!
Inte helt överraskande men.




RSS 2.0