Godnatt

Älskling kom hit vid 6 sen har jag varit med honom till nu typ. Älskar dig <3.
Ska iallafall försöka bestämma vilken bild jag ska ha som foto till bilden nu och sen ska jag skriva ut alla bilderna som jag behöver till imorgon, sen ska jag sova!

11 dagar kvar

Slutade kvart i tre idag och sen dess har jag skrivit rent svenskan. Hoppas fan på ett mvg där nu. Lämnade också in mitt oljearbete idag och skrev ut engelskan så jag kan lämna den. Ska se om jag hittar någon fin bild till bilden nu sen ska jag bara skriva ut och klista in den så är jag klar med bilden med. Bara 4 "riktiga" dagar kvar nu, känns verkligen. Ska kanske läsa på lite till so;n med eftersom jag ska göra provet på onsdag istället, men bara om jag orkar vilket jag antagligen inte gör. Sen ska jag antagligen bara ta det lugnt ikväll!

Proppis

Tihi, nu är jag äntligen helt klar med mitt no arbete! Så jag kan lämna in det imorgon, och engelskan. Yeeeeeyy. När jag hade gjort klar de bakade jag kaka eftersom det är morsdag. Har sån jävla lust att spy upp allting nu :( ska lägga in kläder i garderoben sen lägga mig lite.

Söndag

Gick hem till älskling vid åtta igår sen gick vi till hans pappa och lämnade bilen och sen hem igen. Sen kollade vi bara eurovision song contest och sånt, sen la vi oss. Kom nästan precis hem därifrån och ritade precis klart min bild till bilden, ska bara göra lite no och engelska med sen ska jag bara ta det lugnt ikväll.

17.03

Kom precis hem ifrån stan med mamma. Åkte in kvart över ett sen träffade jag mamma också kollade vi på skor till mig, men jag tror jag tar de som jag redan har eftersom jag bara ska ha de på skolan och sen byta när vi kommer till törringe. Vi köpte också strumpbyxor till älsklings student och en liten kofta. Sen åkte vi till och handlade mat.
Ska iallafall hoppa in i duschen nu och sen städa lite på mitt rum sen sticker jag till emelie vid sju och sen är jag där en stund sen ska jag till andré och kolla eurovision song contest, även om jag har sagt att jag tänker skita i det. Jag kan bara inte :( sen sover jag iallafall där.


Skor till balen?

Har näsan precis vaknat och sitter och äter frukost. Ska kolla busstiderna sen sen ska jag duscha och fixa till mig och sen tar jag bussen in till malmö vid ett för att möta mamma. Ska se om jag hittar ett par skor till balen och lite så.
Sen ikväll sover jag nog hos andré.

Friskingen

Har som sagt bara varit hemma och tagit det lugnt idag, och mår faktiskt mycket bättre nu.
Ikväll kanske jag följer med älskling och lämnar några i veberöd sen är jag väl med honom resten av kvällen skulle jag tro.

Sjuk igen

Mådde riktigt dåligt imorse så jag stannade hemma idag med, blöö. Som tur är börjar det bli bättre nu. Hade egentligen tänk sticka till elin ikväll med tjejerna och kolla film men jag tror inte jag orkar så det blir nog bara att vara hemma ikväll.
Ska iallafall se om jag hittar någon film eller någonting jag kan kolla på nu, annars ska jag göra lite till bilden. Eftersom jag har missat 3 bildtillfällen nu och det ska vara inlämnat på tisdag.


Feber igen?

Det gick inte så jättebra med so-plugget. Tror att feber är tillbaka och mår cpilla. Ska kollapå top chef tills mamma kommer :(



So-prov-plugg

Slutade vid 3 sen stack jag hem och gjorde muffins. Nu ska jag ner och plugga till so-provet imorgon och hoppas på att det går någorlunda bra. Sen ikväll ska jag se andra semifinalen av eurovision song contest !

puss

Onsdagkväll

Har precis ätit och sitter och skifftar mellan top chef och unga mödrar. Men ska städa klar det sista nu sen kommer min honeybun hit.

puss

Ännu en onödig dag

Gick till skolan imorse och hade so, svenska och gympa sen var det någon dans borta på roslätt? Fyfan vad jag ångrar att jag tog mig hela vägen dit för att ta mig hem en timme senare. Det var nog det drygaste skolan har gjort på länge!
Nu ska jag iallafall gå ner och kolla på tv, äta och göra so sen ska jag bara ta det lugnt resten av dagen.


puss

När fan tänkte feber försvinna?

Trodde precis att feber hade försvunnit, men nej, feber igen. Sitter och funderar på om man ska till skolan imorgon? Förutom febern mår jag hyfsat bra och jag saknar mina tjejer, plus att jag missar alla svensklektioner, alltså måste jag skriva av väldigt mycket från någon. Dessutom har vi bara 3 lektioner imorgon och sen ska vi dansa med klågerup pch bara, men får se hur jag mår imorgon helt enkelt.
Sitter och kollar på halv åtta hos mig nu, sen ska jag börja tvätta ansiktet och ta äpplepaj och sen klockan nio ska jag se första semifinalen! Jag vet att jag är nördig, men jag kan inte hjälpa det :(


puss

Sjukling dag 2

Hade lite feber i morse och jag blir fortfarande yr så fort jag reser mig upp, så jag stannade hemma idag också, så jag blir riktigt frisk. Ska nog springa och ta en skön dusch nu och sen städa på mitt rum, så mamma blir glad. Sen ikväll ska jag ska första semifinalen av eurovision song contest (a)



puss

Sjuklingen

Var ändå ganska taggad på skolan idag, eller inte taggad kanske, men jag måste göra klart mitt bildarbete. Dessutom är jag ju klar med både engelskan och no;n så jag skulle kunna lämna in det. Men imorse när jag duschade fick jag riktigt ont i magen och var riktigt nära på att spy, dessutom var jag svimfärdig och var nära på att svimma när som helst. Så jag stannade hemma idag. Blööööö. Vet inte om jag kanske har lite feber heller, så det blir bara att ta det lugnt idag. Ska se om jag kan ladda ner förra avsnittet av desperate housewives eftersom jag missade det, också ska jag sova. Men imorgon måste jag till skolan för jag kan inte missa en bildlektion och en elevens val - bild för då kommer jag aldrig bli klar med det utan att sitta kvar efter skolan, och jag är inte riktigt sugen på det.


puss

Sooova

Stack till älskling runt halv 7 sen har jag varit där till nu runt halv 11. Kollade wallander och sånt.
Ska borsta tänderna nu och sen sova.

godnatt

Så typiskt

Det var riktigt fint väder imorse så jag duschade, fixade till mig och tog shorts och en blus, men så fort jag tänkte gå ut började det blåsa och solan försvann, såklart. Tänkte egentligen göra klart no;n, läsa klart engelskboken och skriva recension på den och städa, men det känns inte jättelockande. Men får väl börja snart, så fort jag har försökt övertala mamma att vi åker till din sko och letar skor till mig istället. Annars ska jag bara vara hemma och ta det lugnt idag.


puss

Intressant

Idag mötte jag frida vid 1 och sen cyklade vi heela vägen ut till skogen. Sen stannade vi där ett tag och sen cyklade vi hem igen och då träffade vi maria och jasmin så då stannade vi med de till nu vid sex. Så kom precis hem och ska in och duscha nu sen äta och sen träffa älskling.

puss

Ändrade planer

Det sket sig med de andra ikväll, så jag träffar nog älskling när han har ätit istället.

puss

Vädret suger riktigt hårt ibland

Sitter och kollar runt efter ett par snygga, högklackade, svarta skor till balen. Men det är fan inte så lätt att hitta ett par snygga med bara 4-6 cm klack, eftersom jag är ganska mycket längre än alla andra vill jag inte blir superlång, även om de också ska ha klackar.
Imorse var det iallafall jättefint väder, lite kallare än igår, men fortfarande varmt, sen när vi sprang på terrängbanan på gympan började det spöregna! :( Vi som tänkte vara ute ikväll? Men nu börjar det blir lite soligare och de säger att de ska bli ännu soligare ikväll så vi får hoppas på det. Ska vara med emma, elin, emelie, inas, elisabeth, sanne, sebbe, ted och humam ikväll tror jag? Jag vet inte riktigt vem som ska vara med men tjejerna iallafall, så får se vad vi hittar på.


puss

Here comes the sun, lalalala

Ikväll följer jag med mamma när hon tränar så går jag på entré så länge och idag ska jag hitta en klänning till balen, och förhoppningsvis ett par skor. Och kanske nya tröjor?
Ska göra lite på no arbetet nu, som aldrig blir klart nej, och sen ska jag ut i det fina vädret sen sticker vi vid 6.

puss

Mooockabrunt igen

Nu ska jag och mamma ner och köpa hårfärg och sen ska jag bli ännu brunare, inte så fjesigt brunt som det är nu. Sen när jag kommer hem ska jag läsa min engelskbok och skriva en recension på den sen ska jag bara ta det lugnt och kanske gå ut lite med någon?



puss

Dryga onsdagar

Onsdagar brukar vara sjuktdryga i skolan, men nu är de ganska okej, bara för vi typ inte gör någonting. Dessutom har det varit riktigt härligt väder fram till lunch typ, så gympan var bara skön, även om jag suger på softboll.
Frågade precis mamma om hon skulle träna idag så jag kunde gå på entré så länge men nej, så imorgon hoppas jag verkligen att hon ska så jag kan hitta den jävla klänningen och hans present. Så ikväll ska jag nog bara göra saker till skolan, städa och ta det lugnt. Ska nog be mamma färga om mitt hår också.

puss

Älskling


Du är allt jag någonsin önskat,
du är allt jag någonsin drömt.
Du är den som får mig hoppas,
du är den som får mig le.
Du är där när ingen ser mig,
du är där när stormen yr,
du är där när natten skrämmer
och du är där när dagen gryr.
Och vad som än händer,
är det alltid du och jag.



Jag älskar dig obeskrivligt mycket. (L)

Rätt härlig dag ?

Det är fan ändå ganska härligt väder ute, även om det blåser lite. Iallfall, fick godkänt på nationella i matte! IIIHH det trodde jag verkligen inte, men iiiihh. Är dessutom snart klar med bilden och oljearbetet till no;n och jag redovisade svenskan idag, nu är det fan inte mycket kvar. Ska nog fråga mamma om hon kan köra mig till entré idag så jag kan leta klänning och studentpresent till honeybun ;* men först ska jag göra klart oljearbetet och städa på mitt rum!

puss

Nyklippt hahaha

Har precis klippt lite av luggen och klippt upp det lite, själv. Haha skulle man blir frisör? Nej men det synd knappt men det känns mycket bättre. Sitter och funderar på om jag ska klippa det innan balen eller om jag ska ha lite längre då? För långt kan man ju inte kalla det jag har nu och aldrig att jag tänker ha fjortis-hårförlängning. Usch jag saknar mitt långa hår, även om det var riktigt ojämt sen jag klippte det en kväll i somras, haha.

Ska bara byta om och sminka mig nu sen kommer älskling och hämtar mig, vet inte vad vi ska göra men det löser sig.

Kan föresten lägga in två bilder på sist jag klippte mig så kanske ni förstår hur mycket jag saknar det?



puss

Skolan suger?

Blööö jag hatar skolan just nu. Allt är så drygt och lärarna drar igång med massa nya saker hela tiden eller tjatar om saker man inte har gjort sen månader tillbaka? Blööö. Vi slutade iallafall kvart i tre och när jag kom hem renskrev jag mina anteckningar ifrån redovisningarna på svenskan, så blir Lisbeth glad. Funderar på om jag ska leta upp lite fler saker till oljearbetet eller om jag bara ska sitta här och vänta på maten. Fick iallafall reda på att jag fick vg på nationella i NO, trodde jag aldrig att varken jag eller Emelie skulle få mer än G, men vi båda fick VG så det är väl bra. Gjorde muntliga i franska idag också så nu är alla nationella klara. Äntligen?
Vet inte vad som händer ikväll men om inget händer stannar jag bara hemma och kollar på tvikväll och kollar runt efter klänning och skor till balen kanske.

puss

Söndag

Har faktiskt inte haft tid att skriva, stack nämligen till andré vid sju igår så kollade vi på rosa pantern och lite på alfie och sen spelade vi spel, sen sov vi och sen kom jag inte hem förens vid 4 idag. Och sen hjälpte jag mamma med lite saker, så nej jag har inte hunnit.
Ska nog snart hoppa in i duschen och sen ska jag bara ta det lugnt ikväll, kanske kolla film och så och jag kanske till och med skulle kunna läsa ut min engelskbok, om jag orkar. Sen är det ju skola imorgon, tur som fan att det bara är några veckor kvar nu för jag är riktigt skoltrött och har varit det ett bra tag nu så det ska bli jävligt skönt att slippa skolan snart,  även om jag kommer sakna mina tjejer.




puss

Vi hade iallafall tur med vädret

Hade riktigt kul igår. Tack alla! Elisabeth kom till mig vid åtta så gick vi ner till byn och handlade läsk och sen hämtade marcus oss också hämtade vi elin och emelie. Sen körde vi till david. Efter några mindre bulor och blåmärken gick vi hem. Då gick jag och träffade andré som också skulle hem, sen satt vi ute och snackade i någon timme. Kom hem vid halv 4 och la mig direkt.

Sitter och äter frukost nu och ska duscha sen. Vet faktiskt inte vad jag ska göra nu på dagen, men bara vara hemma antagligen för jag tänker inte gå ut i detta vädret. Sen ikväll ska jag iallafall till älskling och sen sover jag där.

puss

Fortfarande ingen klänning

Hittade en superfin klänning på hm idag, men självklart så kunde jag knappt knäppa den och när jag väl hade knäppt den fick jag ingen luft. Så jag får väl åka in nästa helg och kolla lite till.
Funderar på om jag ska springa in i duschen nu och duscha av mig lite innan mammas kompisar kommer. Sen vid åtta sticker jag till david med elisabeth.


puss

Balklänning?

André kom hit igår så kollade vi på tv och sånt, sen somnade vi både och vaknade vid halv 3, sen gick han hem. Vaknade lite i 10 idag, har en känsla av att jag kommer vara ganska så trött ikväll. Ska iallafall hoppa in i duschen nu och fixa till mig sen åker jag med mamma till stan och ska försöka hitta en klänning till balen, och några skor osv. Sen när jag kommer hem ska jag följa med älskling och hämta hans körkort och sen kommer mammas kompisar hit och ska ha något home-party? Så jag sticker antagligen till David ikväll, om jag inte hittar något annat att göra, men verkar som alla ska dit så det blir väl det.


puss

Torsdagkväll

Stack till andré vid 12 sen åkte vi på kalas och kom hem vid fem. Sen var jag snäll och gick ner och handlade till mamma så hon kan göra någon cheesecake till imorgon, också fick jag godis. Ska ner och kolla hur det går med maten nu, hoppas fan den är klar snart. Sen kommer andré hit, vet inte vad vi ska göra men kolla tv antagligen?


puss

Unknown

Har nästan precis vaknat och ätit frukost, ska hoppa in i duschen nu och försöka hitta någonting att ha på mig idag och fixa till mig. Sen ska jag plocka undan lite snabbt och sen vid 12 hämtar andré mig så sticker vi på kalas. Vet inte vad som händer sen, kanske får hjälpa mamma med någonting till imorgon när hon ska ha kompisar här, vi får se.

puss

Heelg

Skulle egentligen haft no idag men eftersom att vi gör laborationen till nationella där får de som redan har gjort det göra något annat, så nästan alla gick hem efter engelskan vid 2, så nu är det helg! När jag väl kom hem tog jag sönder ett stort glas och slog handen, såg precis att det blöder på handen ........ Har renskrivit lite till, till svenskan om författarna men kom på att jag glömde hälften av papperna så jag kunde inte göra mycket mer.
Nu ska jag städa mitt rum, riktigt städa. Sen vet jag inte vad jag ska göra ikväll, men det händer säkert något.


puss

ÄPPLEPAJ

Tror att allergin håller på att lägga sig lite så jag har bara varit hemma ikväll och tagit det lugnt så kanske den kan gå över ännu mer med massa mediciner. Hoppas iallafall det är mindre pollen ute nu så jag slipper gå runt som ett spöke den här "långhelgen". Dessutom blir man riktigt irriterad av det, riktigt jävla irriterad, på allt och alla. Detta suger.

Men nu ska jag gå ner och titta på inför eurovision song contest och äta äpplepaj med vaniljsås!


puss

Sjukt onödig dag

Slutade kvart i två idag, har inte haft några vettiga lektioner alls idag, bara NO där jag gjorde laborationen till nationella. Men det var skitlätt, även om jag failade ganska hårt, men hon sa faktiskt att bara man kan se så kan man lyckats. Så då lyckades jag ändå. Hade elevens val imorse, sen svenska med vikarie så vi kunde inte göra något eftersom vi redovisar och sist matte med vikarie där jag verkligen inte orkade göra något. Sjukt onödig dag.
Men när jag kom hem hade min älskade klänning från nelly kommit som jag ska ha på andrés student! Nu behöver jag bara en till balen och skor men det fixar jag och mamma på fredag.

Ska kolla facebook och sen städa sen vet jag inte vad jag ska göra idag, mer än att jag ska se inför eurovision song contest.


denna fast svart.


puss

LADY GAGA

Okej det var inte förkylning, bara pollenallergi, vilket suger ungefär lika mycket. Speciellt när man blandar den med astma, kattallergi och tre katter! Men har tagit hur många allergitabletter och speciella nässpray och skit som helst nu så det borde lugna sig, hoppas jag. Ska dessutom till älskling nu där det inte finns några katter så då kanske det kan bli lite bättre.
Ska platta håret nu och sen sticker jag till honom, sen ska jag hem och kolla på svenska hollywood fruar vid 10 sen hoppas jag att det är bättre imorgon så jag kan gå till skolan.

Föresten så har jag och Emelie bestämmt att vi ska se lady gaga på malmö arena den 19 november!!!






puss

Förkylningar suger

Gick hem från skolan efter bilden vid halv 12, har/hade svinont i huvudet och är förkyld så antagligen är det bihålsinflamation igen så jag orkade inte. Ska lägga mig och kolla film nu sen ska jag ge om jag kan träffa andré ikväll, om han vill och kan och så.


puss

Hemma igeeen

Kom nästan precis hem ifrån andré. Tror den jävlen har smittat mig lite med sin jävla förkylning, men jag får väl skylla mig själv. Kom hem till han vid 7 igår sen vid 9 gick vi till preem och köpte ben och jerry glass och choklad, sen kollade vi lite hipp hipp och sen möööös vi bara och kollade film. Sen gick vi och la oss, mycket tidigare än vanligt ;o

Sitter och väntar på mat nu och ska nog duscha också, sen ska jag bara ta de lugnt ikväll.

puss

Härligt väder

Var ju hos andré igår sen skulle han följa mig hem i regnet, men när vi väl var här orkade han inte cykla hem så han sov här inatt. Vaknade vid åtta imorse men han orkade inte gå upp förens vid nio, så stack han hem och fixade sig, och jag fixade till mig. Sen vid 10 gick jag bort där också åkte vi till malmö. Hade helt glömt hur dryga konfirmationer är i kyrkan, var på typ fem stycken förra året och bara kollade på folk eftersom jag inte konfirmerade mig. Riktigt drygt! Sen stack vi hem till hans kusin och åt och så och kom nästan precis hem. Så nu ska jag bara byta om och packa och lite sånt sen går jag hem till honom igen och sen sover jag där inatt.


puss

Fredagkväll

Har precis ätit och ska fixa till mig nu sen när älskling messar går jag ut till honom och är med honom resten av kvällen.
Imorgon ska vi på hans kusins konfirmation vid 11 tror jag, så jag skriver antagligen inte innan dess.



jag älskar dig <3



puss

HELG

Sjuktskön dag det har varit idag. Allting har gått jättenabbt, i skolan iallafall. Slutade kvart över två sen följde jag med Inas ner till ica och sen gick jag in på apoteket och hämtade ut ett recept och kom nästan precis hem.
Ska kolla facebook och lite sånt nu sen se om jag hittar någonting att ha på mig imorgon, sen ska jag väl äta och sen träffa min älskling.




puss

Torsdagar

Torsdagar är sjuktchill fram tills lunchen för sen är det bara no och so kvar och de känns överdrivet dryga just på torsdagar, speciellt nu med so-redovisningarna. Men överlever de, precis, speciellt när man tänker på att det är fredag imorgon och förhoppningsvis är min älskling frisk då så kanske jag kan träffa honom.

Jag hade egentligen tänkt göra no nu men jag råkade glömma sakerna i skolan, så jag ska nog lägga mig och kolla på top model tills vi ska äta och sen ska jag ut och gå.

puss

It doesn't matter who you are, if you are a superstar


Skrev klart det mesta till no-arbetet innan, bara lite små saker kvar som jag måste fråga om för jag fattar verkligen inte. Hann dock inte gå ut och gå så jag gjorde grönsaker och dippa för att känna mig lite nyttig och så jag kan gå ner i viiiikt. Kollade på halv åtta hos mig en stund med men orkade inte så satte mig här och kollade facebook och lite sånt istället, hahahahaha så jävla klockrena grupper det finns.

jag älskar dig bästis ;d <3





puss

Nationella i no

Kom hem från skolan för ett tag sen. Hade nationella i 3 timmar typ? fyfan. Men det var ändå lättare än det vi fick prova från förra året, fast den där labrationen man skulle planera gick kanske inte sådär jättebra men hur fan ska jag kunna veta vad som bildar koldioxid tillsammans med jäst? Sen hade vi engelska och sist no, kan ju säga att jag aldrig mer går in i en no-sal. Vi skulle göra någon laboration med tändstickor och en ballong, jag trodde hur som helst att jag skulle dö. Jag var 100 på att provröret skulle explodera och det skulle börja brinna i hela klassrummet. så efter det satte jag mig utanför tills vi slutade.

Ska försöka göra klart mitt oljearbete till no;n nu så jag blir klar med det någon gång, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll men antagligen så ska jag ut och gå och förbränna fett! Kan ju inte träffa min krulltott eftersom han är sjuk :(


puss

4 maj 2010

Haha ny blogg igen? jag har svintråkigt så det får bli det, ett tag iallafall, som vanligt. Tror detta blir min sjätte eller sjunde blogg, men ni får stå ut helt enkelt.

Hade elevens val, no, svenska och matte idag. Sen stack jag hem och gjorde lite no, duktig som jag är, och läste i min älskade bok till engelskan. Sen råkade jag visst somna lite grann och vaknade någon gång vid halv sex. Skulle egentligen till stan med mamma då någon gång men helt plöstligt så hade hon inte tid, vilket hon verkligen inte kunde sagt lite tidigare så jag kunde åkte in efter skolan. Så jag sket i att äta, ifall hon nu skulle tycka synd om mig och ändra sig, också letade jag upp fakta till no-arbetet istället. Funderar på om jag ska ut och gå och bli av med lite fett eller kolla på halv åtta hos mig nu? det blir halv åtta hos mig.


puss

RSS 2.0