Långt inlägg

I helgen har jag för det mesta varit med andré. Men igår åkte jag med min moster, hennes man, min kusin och lillasyster till östra grevie för att hälsa på min nya kusin. Har nog aldrig sett något sötare. Men blir ju sugen på att skaffa en egen :(. Vi stannade iallafall bara en liten stund sen åkte vi hem igen och sen kom andré hit och mös med mig vid 8. Idag har vi börjat på våra projekt i skolan. Vi ska göra ett projekt om att påverka människor, också får vi välja vad vi vill använda för "inriktningar", om man kan säga så. Vi ska göra tre olika affischer om motion, så man kan väl äga att vi har valt foto och graf i en. Men det ska blir rätt kul, så det ska vi hålla på med hela denna veckan. Förutom imorgon då vi ska åka till höllviken med hälften av ettorna och umgås eller något. Jag vet faktiskt inte vad vi ska göra. Allt jag vet är att bussen går klockan åtta från skolan, och att den kommer tillbaka halv fem. Kul!

Efter skolan gick jag till optikern och bokade tid för en syundersökning också skulle jag se ifall de hade en av mina liner inne, eftersom min högra har gått sönder, men det hade hon såklart inte. Men när jag kom hem ringde hon och sa att hon hade en kvar. Så innan sex ska jag gå ner där och hämta den, sen ikväll ska jag mysa med min älskling. Det ska bli riktigt skönt eftersom jag har haft en rätt dålig dag, och då är det alltid härligast att träffa honom!

Shopping, ny kusin!

Har nästan precis kommit hem från stan med mamma och ebba. De skulle träna mellan 1 och 2 så under tiden gick jag och köpte en present till vår två dagar gamla kusin! Köpte en klänning och en body från mig och ebba, sen köpte vi något annat med mamma med. Vet inte vad det heter men sån som är liksom helkropp? haha. Sen köpte vi en ny väska till mig så jag inte får så jätteont i axlarna av att bära datan. Sen åkte vi till ica maxi och handlade mat, sen kom vi hem nu. Ska nog kolla på ett avsnitt av unga mödrar sen duscha när ebba är klar. Sen ska jag städa på mitt rum sen går jag till andré och sover där inatt.

Igår hämtade andré mig efter skolan också åkte vi till hansa och tog in våra klockor också köpte jag lite annat med. Sen bara mös vi resten av kvällen. Sen råkade vi somna och sen väckte han mig halv 5 för att han skulle hem. Haha.
Nu ska jag titta på unga mödrar sen imorgon får jag träffa min nya kusin Stella! Dessutom får jag en kusin till om 4 månader!

Åtta månader med min älskling!

Idag hade vi inga karaktärsämnen; foto, film, expo, ljud, text och graf. Utan vi hade matte, mentorstid, engelska och sen svenska. På de två sista gjorde vi diagnoser så det har varit rätt chill idag. Vi började 9.30 och slutade 14.15 men jag hann inte med bussen förrens 14.45 så jag kom hem vid halv fyra. Sen dess har jag kollat på unga mödrar, tihihi. Ikväll är det informationsmöte på skolan men jag hoppar det för att kunna vara med min älskling istället. Vi har ju ändå varit tillsammans i åtta månader idag. Nu ska jag städa mitt rum, tvätta och leta upp mitt lås och ett rutat block. Haj.

RSS 2.0