23.04

Elisabeth kom hit vid halv 9 sen gick vi ut och gick till typ kvart över 10, sen gick jag hem och bytade till mjukisbyxor. Ska ner och göra popcorn nu och finns det ingen bra film på tv ska jag kolla på twilight eller new moon hade jag tänkt. Puss

18.16

Ska springa in till min moster nu för de ska visa mig hur deras larm är tills jag ska ta in posten och sånt till de imorgon till onsdag tror jag. Sen ikväll ska jag nog träffa elisabeth sen tänkte jag kolla på twilight och new moon, sen på lördag ska vi se eclipse! tihihihihiihh.

Uppdatering om igår!

Sa ju att jag skulle skriva när jag kom hem igår men jag gick och la mig nästan direkt. Men iallafall, igår vaknade jag och duschade så som vanligt, sen solade jag i kanske 40 minuter. Sen kom andré och sen åt vi. Sen tog vi det bara lugnt och mös och så, sen stack vi hem till de och badade lite sen mös vi lite till, tihi. Sen körde han mig hem vid åtta så fixade jag till mig snabbt och träffade emma och emelie sen gick vi till mc och åt glass, sen till q8 och handlade godis och sen gick emelie hem så då gick jag och emma runt roslätt och där borta och snackade. Kom hem vid halv 12 och då snackade jag med älskling en stund sen gick jag och la mig. Puss

Ännu snabbare

Ja jag har inte alls hunnit skriva idag, och hinner egentligen inte nu heller. Ska föna och platta håret sen sminka mig sen ska jag ut och träffa emma emelie elisabet och inas. Skriver mer när jag kommer hem!

Snabbis

Gick till krågeholm och hem till älskling vid 1-tiden. Sen badade vi och så till typ tre sen låg vi bara och mös till 5 när han körde mig hem. Ska in och tvätta av allt klor och så nu sen ska jag fixa till mig sen kommer älskling hit och sen går vi två hus bort till morfar och lisa!

Michael Jackson död elr inte?

Hade jättesvårt att somna i natt. Precis innan jag gick och la mig såg jag det där på aftonbladet om att michael jackson inte skulle vara död, så fram till typ 3 har jag trott att han stod utanför min dörr. Hehehehehehhe, men sen somnade jag iallafall. Vaknade vid 11 idag och åt frukost precis, så nu ska jag duscha, byta om till bikini och vänta på att älskling vaknar sen ska jag hem till han och bada och så. Sen ikväll ska vi på kalas hos min morfars fru, alltså inte min mormor, klockan sju sen efter det tror jag inte att jag orkar göra något speciellt så det blir väl film eller något då. Puss



Daniels tal till Victoria


Vet att det är ganska länge sedan men förutom hans dåliga engelska kan man fan inget annat än att älska hans tal.

Lite färg ändå

Kom nästan precis hem ifrån kalaset. Vi åt och sånt sen kollade alla killar på fotboll så då satt jag kvar där ute i solen med hans mamma, mormor, morbrors tjej och kusin och solade och spelade sånt man kastar bollar och sånt :d. Så jag har faktiskt fått lite färg nu men det ska väl bli typ såhär fint väder hela veckan så jag ska nog hinna få lite till. När jag har ätit upp min sista godisbit ska jag iallafall börja ta ner ena sängen så man typ kan röra sig på mitt rum igen, sen ska jag se om det finns någon bra film att ladda ner och sen ska jag ta det lugnt. Puss

12.22

Jag har kanske inte skrivit så jättebra denna helgen, men jag har ju varit med andré för det mesta så jag får skylla på det. Jag sov ju iallafall där inatt. Vi vaknade vid 11 för jag skulle hem och duscha till hampus kalas, så jag ska göra det alldeles strax. Sen ska jag fixa till mig och sen går jag till andré igen sen går vi till deras mormor.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt! Ska försöka skruva ner en säng också, men kunde jag bära in den själv kan jag nog skruva ner den med. Sen kanske jag börjar sommarjobba imorgon? Har faktiskt ingen aning och nej det känns inte så bra att inte veta det än. Men det blir som det blir, puss.





17.49

Älskling smsade mig innan och frågade om jag ville med till mc och äta eftersom hans mamma ska bort. Så jag ska bara sminka mig nu sen hämtar han nog mig och sen sticker vi dit.



Så får ni en supersöt bild på mig också. Haaaaaj

Heeeeeeejj

Igår stack jag till andré vid 5 kanske, sen åt vi och fixade till oss sen vid halv 9 gick vi bort till jon och var där en stund. Sen stack vi på fest i skurup eller något, men där var verkligen dött så vi åkte hem efter kanske en halvtimme igen och satte oss hos jon igen istället. Hade faktiskt ganska kul, och trevligt. Sen gick jag och andré hem till honom och sen somnade vi vid 3.

Vi ställde klockan på 10 idag eftersom han trodde hampus skulle ha kalas idag så jag skulle hinna duscha, men det var imorgon så vi åt frukost och sen la vi mest och mös tills jag gick hem vid 2 tiden. Sen dess har jag bara ätit och suttit vid datan, men ska alldeles strax hoppa in i duschen. Sen ikväll kanske jag och älskling ska kolla killers på bio, eller så gör vi något annat. Jag sover iallafall där ikväll igen. Puss.

15.39

Följde ju med andré hans mamma och hampus till stan imorse. Var där ett tag och sen åkte vi hem också tog vi det bara lugnt. Sen gick jag därifrån vid 3 och nu äter jag pan pizza <3. Ska hoppa in i duschen sen och börja fixa mig till ikväll. Ska till andré när jag är klar sen ska vi äta och sånt mys sen sticker vi hem till jon och sen kanske till skurup. Jag får iallafall vara med min älskling! puss

Midsommar!

Älskling kom hit igår sen gick vi bort till preem och köpte glass, sen gick vi hem till han och kollade på fotbollen, spelade yatsy och snackade. Sen gick jag hem vid halv 2.

Midsommar idag ju. Egentligen borde jag följa med mamma pappa morfar lisa och de andra och plocka blommor, men jag har ingen cykel just nu och det är ganska mycket pollen ute och jag har inte tagit min allergitablett på någon dag, så jag kanske följer med älskling och hans mamma till nova lund istället.
Ikväll skulle vi egentligen på fest men det blev inget nu. Men jag ska iallafall äta hemma hos andré sen får vi se vad vi gör, om vi går till jon kanske? Vi får se, annars stannar vi kanske bara hemma och myser.

Fortfarande ingen säng

Jag skulle ju egentligen fått en ny säng idag, men mamma ringde för en stund sen och sa att den sängen jag ville ha var för liten för min madrass och eftersom jag inte var hemma och inte hade kollat på några andra sängar så sket de i det. Så jag får fortsätta ha sängen jag har haft sen jag var 6 ett tag till. jippie! Tror fan inte att jag kommer få ny säng förrens jag flyttar hemifrån. Men iallafall så var vi ju hos andrés pappa och badade lite, men det var ganska kallt så det blev inte så länge. Sen kom hans mamma och körde hem oss så jag kunde fixa till mig lite, så nu väntar jag bara på att han ska smsa så vi kan åka och äta (a). Har ingen aning om vad som händer ikväll nu när jag inte fick någon ny säng, men jag får väl hitta på någgonting iallafall. puss

Torsdag

Hade egentligen tänkt gå upp vid 10 idag men det blev vid halv 12 istället. Åt frukost och duschade, nu ska jag bara fixa till mig lite sen ska jag bort till andré sen ska vi gå hem till hans pappa och sola och bada och sånt. Sen hoppas jag att jag får en ny säng idag och då ska jag antagligen möblera om på mitt rum med, om jag får sen sängen som jag vill ha.

21.24

Skulle egentligen varit med andré men jag får se hur det blir med det. Annars kanske jag sticker ut med elisabeth sen! Chill.

Chill

Var ju ute och sprang med älskling i torup imorse, eller jag orkade inte springa så mycket så vi gick mest. Men iallafall sen lämnade han mig här hemma så duschade jag och sånt sen stack vi till mcdonalds. HHEHHEHEHEHEHE. Sen körde vi bort till hans pappa och sen hämtade vi badkläder så badade vi lite där och så. Sen körde han nästan precis hem mig. Ska städa klart på mitt rum nu och fixa till mig sen äta och sen ska jag vara med honom igen.

NU

.. ska jag ut och springa med älskling. Hörs sen!

Drygaste någonsin

Var ju som sagt på den där kursen på körskolan, från 5 till halv 9. Kan det blir drygare? Det kändes fan som tre och en halv timmes franska. Men nu har jag iallafall gjort det. Ska kanske ut och träffa elisabeth och äta glass nu, om hon orkar och svarar någon gång. puss

10.58

Igår bakade jag kanelbullar direkt efter maten till typ halv 11 så jag hade inte riktigt tid att skrova igår. Sen såg jag lite mer än crazy on the outside, ganska bra ändå.
Ska hoppa in i duschen nu sen ska jag städa lite mer på mitt rum. Sen vid 4 ska jag tydligen göra mat sen klockan 5 ska jag pappa och tim ner på körskolan och gå den kursen till typ 8. Sen vet jag inte vad hsom händer ikväll.

17.17

Sorry men jag har inte alls orkat skriva någonting idag. Men jag vaknade vid 11 imorse sen åt jag frukost och kollade på tv till 2. Sen gick jag och la mig igen till tre sen har jag bara fortsatt kolla på tv. Så jag har inte gjort någonting idag. Men ikväll ska jag iallafall göra kanelbullar! Jag har ringt ner till körskolan också så imorgon ska jag pappa och tim på den kursen? Sen får jag börja övningsköra. puss

17.41

Vi skulle tydligen bara kolla på sängar idag? Mamma och pappa skulle dit på torsdag istället så vi kollade bara ut sängar. Så nu ska jag bara bestämma mig.. Började iallafall städa som jag sa innan, men jag hann inte så långt så får göra resten imorgon eller någon gång. Skulle egentligen börjat sommarjobba imorgon men det blev inte förrens efter midsommar nu, så jag är ledig denna veckan också.
Ska ner och kolla om maten är klar snart sen skulle andré smsa sen ska jag nog vara med honom lite. puss

God morgon

Jag hann inte skriva mer igår. V åt sen snackade jag och frida sen hämtade andré mig, sen stack vi hem till honom och kollade fotboll och sen till jon en liten stund.
Ska iallfall hoppa in i duschen nu sen kanske städa lite på mitt rum? Hoppas att jag får ny säng idag så då ska man väl gärna komma in på rummet ..



Tycker btw att ni ska lyssna på denna, speciellt om ni gillar twilight filmerna eftersom denna kommer vara med i Eclipse.

Sorry

För att jag inte har sktivit något idag. Men jag gick upp vid 10 och fixade mig sen kvart i 12 hämtade andré mig för de skulle ha kalas, sen kollade vi på bröllopet och sen körde han hem mig vid 5. Så jag har inte hunnit idag.
Mamma har "bröllopsfest" här, så de sitter där nere och kollar på bröllopet, överskattat men man måste. Tror dock inte att jag ska se mer idag för jag kanske ska vara med andré och några andra ikväll? Annars får jag väl kolla på det ikväll med, måste se den tre meter höga tårtan ju! Men tycker fortfarande allt är ganska överskattat, som iphone och fotbolls VM. Iallafall, puss.

18.53

André frågade om jag ville följa med och hämta en sak i skurup vid 5 så jag följde med honom och sen har jag bara väntat på maten, som snart är klar hoppas jag. Sen skulle han ringa så ska vi göra någonting ikväll. Det onda i nacken har förresten börjat släppa nu så nu kan jag nästan titta åt vänster utan att få ont, haha. Men det är nog bara en nerv i kläm som man kan massera ut så det är chill. puss

Ont i nacken?

Det blev ju inte så fint väder så vi kunde åka till stranden så vi ska göra något ikväll istället. Så nu har jag ingenting att göra idag. Funderar på att lägga mig och kolla på film för jag gick svinont i nacken innan? Som att jag fick en ny senknuta, eller nackspärr eller någonting. Ont som fan gör det iallafall så jag kanske lägger mig och vilar med värmedynan eller något.

11.21

Hade egentligen tänkt gå upp vid 10 idag, men jag somnade om och vaknade 10.45 istället. Så har precis ätit frukost och sånt och ska nog duscha nu. Sen skulle jag och andré till stranden men det är inte riktigt väder för det så vi gör väl något annat. puss

Fler bilder








17.13

Var inte ute speciellt mycket, inte i bikini iallafall. Hatar när det blåser när man ska sola, det ska bara vara extremt soligt, så man känner hur huden steker liksom (a). Har iallafall precis sovit två timmar så jag orkar träffa elisabeth ikväll. Skulle tydligen inte börja sommarjobba förrens på måndag istället så då orkar jag vara med henne längre ikväll med. Super. Sitter och väntar på mat nu sen ska jag som sagt träffa henne ikväll, får se vad vi hittar på men ute ska vi vara iallafall!

Dagen + bilder från balen

André kom hit vid 8 igår kanske? Sen kollade vi på harry potter och halvblods prinsen, men jag somnade efter lite med än halva. Sen stack han vid 2 och sen la jag mig direkt.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag men jag tror faktiskt att jag ska ner och äta frukost sen ska jag ut och lägga mig i solen, ifall det inte blåser för mycket. Har ingen andra planer än men någonting händer säkert. Annars börjar jag ju sommarjobba imorgon klockan 8-3 så jag hade tänka lägga mig i tid idag.

Jag har förresten fått lite bilder från balen nu. Kan ju inte säga att jag är sötast på de, men ni får stå ut.






Chill

Har typ inte gjort någonting idag. Duschade innan, annars har jag bara suttit här. Härlig start på sommarlovet! Sitter iallafall och väntar på att mimmi ska lägga ut bilder från igår på facebook, eftersom jag inte tog så många och de blev inte speciellt bra. Väntar också på att andré ska smsa mig, sen ska jag vara med honom ikväll :)

Riktigt jävla kul

Hade riktigt kul igår! Riktigt, riktigt kul. Vi kom till törringe vid 9 kanske? Jag kollade inte precis på klockan, men sen fick vi iallafall mat och sånt sen dansade vid resten av kvällen. Kan ju säga att jag har lite småont i mina fötter idag, hahhaha. Det var riktigt kul iallafall och jag kommer sakna alla som fan. Sen när vi kom till svedala hämtade älskling oss sen sov jag hos han. Stack till mcdonalds och åt frukost vid 2 sen körde han mig hem och nu funderar jag på om jag ska lägga in bilder sen igår? haha sen ikväll ska vi väl fira mamma lite tror jag eftersom hon fyller år.

Stressad

Sitter fortfarande med mina jävla flätor som aldrig vill torka helt. Börjar bli lite små stressad nu med eftersom jag inte har gjort någonting och vi ska sticka om två timmar kanske. Hoppas nu fan att det blir fint med lockigt annars får jag hitta på något annat.
Avslutningen på skolan börjar halv sju sen får vi våra betyg och sen blir vi körda till törringe. Sen blir vi körda hem vid halv 3 tror jag, sen kommer älskling och hämtar mig sen kanske jag sover hos han i natt. Men ska springa och försöka föna torrt mina flätor nu. puss

Skolavslutning idag ja

Hade tänkt gå upp vid 10 och duscha idag så mamma kunde göra inbakade flätor på mig sen, och sen hade jag planerat att fortsätta sova någon timme. Men jag vaknade lite tidigare, duschade och rakade benen osv. Sen gjorde mamma då inbakade flätor, så kanske jag får lite vågigt hår ikväll? Men tror inte att jag kommer kunna somna om nu längre, så jag sitter och funderar på vad jag ska göra. Känns som jag har massor att fixa till ikväll men det är mest sånt som man måste göra senare. Så jag tror jag sätter på en film, kanske somnar till den med? Sen ikväll är det bal, sista gången med 9B. Fyfan vad jag kommer sakna er alla.... vill inte ens tänka på att vi aldrig mer kommer träffas så som vi gör nu. Usch! ...

16.48

Har faktiskt haft jävligt kul idag. Först var det ju maskerad, så söta alla är när de klär ut sig. Och sen 5 kamp, vi kom på femte plats tror jag, men palla bry sig. Vi fuskade iallafall inte ..... Nej men det var kul, har nästan 500 bilder från dagen, och vissa av de finns på min facebook om ni vill kolla.
Ska försöka hoppa in i duschen snart och sen ikväll ska jag träffa tjejerna och sen sticker vi nog till mcdonalds och äter glass. puss



Måndag

Hello. Har egentligen ganska bråttom, men måste vänta lite tills mitt hår har torkat lite till. Sak träffa elin på skolan typ tio i tio sen är det maskerad. Vi ska inte vara något men eftersom vi ska fota går vi med ändå. Sen är det lunch och fem kamp. Kanske vi blir den första nian som faktiskt kommer ha matkrig? haha. Jag ska iallafall vara med på fem kampen. Bilder kommer sen!

22.14

Kom på att jag kunde kolla på forrest gump istället för gossipgirl så jag laddade ner den och såg lite mer än halva, men jag var inte på "film-humör" så jag pausade mest och gjorde andra saker. Har t.ex. försökt komma på hur jag ska ha håret på tisdag, igen, men det går inte så bra, som vanligt. Sen har jag bara kollat facebook och så. Funderar på om jag ska gå och lägga mig nu för jag är svintrött eller om jag ska utnyttja att jag börjar 10 imorgon och göra något. Men jag tror det blir sova. puss

14.53

Kom nästan precis hem ifrån älskling. Ska hoppa in i duschen nu sen ska jag ner till ica och köpa chips och dippa för jag tycker jag förtjänar det, och vi slutar ju faktiskt snart på central. Ska se om de har batterier med? så jag kan fota imorgon på maskeraden och på tisdag såklart. Eftersom jag tog sönder våra laddare... Sen ikväll ska jag bara äta chips, kolla på gossipgirl och ta det lugnt. Börjar vid 10 imorgon sen är det maskerad och sen 5kamp som vi ska äga alla andra på? haha puss

17.37

Nu har jag äntligen duschat och fönat och plattat håret. Tihi går runt i mina skor till balen, har ingen aning om varför eftersom de inte behöver "gås" in, men det är kul att gå runt i de. Har försökt komma på hur jag ska ha håret på balen också, men jag kommer inte på hur. Antar att jag kommer få fixa det på tisdag men de får funka. Ska lägga lite kläder i tvätten nu sen sminka mig och packa lite sen ska jag försöka få mamma att göra mat någon gång och sen när vi har ätit sticker jag till älskling och sover där i natt.

Igår och idag

Förlåt men jag hade inte tid att skriva mer igår. Började ju 10.05 med so där vi åt glass och gav birger vår tröja, fyfan vad jag kommer sakna honom. Sen hade vi idrott där de andra simmade sen lunch och städa skåpen sen slutade vi vid 1. När jag kom hem gick jag och la mig en stund och sen började jag fixa till mig till jon's student. Sen gick jag till älskling sen körde hans mamma oss dit också var vi där tills de stack vid 10 tiden. Då stack jag till jessica men gick nästan direkt igen för jag mådde så jävla dåligt, visst fan inte vart jag skulle ta vägen. Sen gick jag direkt hem och la mig.

Vaknade nu vid halv 12 idag och tog ett glas juice. Funderar på om jag ska hoppa in i duschen eller bara lägga mig och kolla på tv ett tag. Hur som helst så kanske jag och andré sticker och kollar på bio ikväll eller något annat sen sover jag iallafall hos honom.

Sista skoldagen!

Den här veckar har ändå varit jävligt chill. Börjar 10.05 idag så jag ska bara fixa håret och borsta tänderna sen sticker jag och har so och gympa sen slutar jag. Sista skoldagen på central idag också! Fatta om jag är glad. Äntligen! Fast man kommer ändå sakna folket, men det finns ju inget som säger att man inte kan träffa de ändå. Usch, efter idag tänker jag aldrig mer sätta min fot på central. Härligt.
Sen ikväll vid 4 ska jag på jons student med andré. puss

14.51

Började fem över nio med mentorstid, vår sista mentorstid. Kändes riktigt bra. Vi hade bara någon tävling och så sen hade vi slöjd där jag gjorde klart min klänning sen fick jag sluta 45 minuter tidigare. Sen lunch och sen hade vi sånt med klassen och fikade och så. Fyfan vad kakor där fanns, tror ingen kommer orka äta middag ikväll. Kommer iallafall sakna klassen ganska mycket ändå, kanske, vissa iallafall. Men det ska bli skönt att börja på ny skola och komma ifrån svedala och sånt. Vi slutade vid två sen gick jag hem och kollade på tv. Ska försöka komma på hur jag kan ha mitt hår på balen nu sen ikväll ska jag träffa kompisar. puss

Börjar snart

Jag ska strax sticka till skolan. Tror inte vi har någon franska idag sen har vi mentorstid och slöjd sen det där med klassen, kan säkert blir kul om folk skiter i avslutningen. Tror dessutom det är tävlingar mentorsgrupp mot mentorsgrupp så vi får en sista chans att slå de.

Depp

Är riktigt deppig nu? Har ingen aning om varför, men det suger. Så jag ska kolla på gossipgirl, äta kakor och tycka synd om mig själv nu. puss

15.11

Gick på alla lektioner ändå idag, även om alla var riktigt dryga. Speciellt när alla andra är och tränar på avslutningen, men jag klarar mig. Sen fick vi kakor på no;n med så det var ganska värt det. Sen imorgon har vi franska, mentorstid och slöjd sen ska vi göra någonting med klassen, typ ha lekar och fika och sånt tror jag hon sa? chill. Men nu ska jag städa mitt rum och sen ikväll tar jag nog bara det lugnt. puss.

Sorry

Jag har faktiskt inte varit hemma mer än 10 minuter idag så jag har inte hunnit skriva något.
Började ju tjugo i tio idag, hade bara no sen håla. Sen skulle jag gå på svenskan men sen kom vi på att hon skulle komma senare för hon skulle på något möte, så det var aldrig någon svenska alltså gick jag till skolan helt i onödan idag. Och vi var typ 9 stycken? palla. Iallafall så smsade jag andré sen sa han att han kunde komma och hämta mig när jag slutade så gjorde han det, sen stack vi tll mcdonalds så kan kunde äta och sen hem snabbt till mig och lämnade mina bilder. Sen åkte vi till jägersro och var där någon timme och sen hem till han. Sen kollade vi på lite av sju miljonärer och sen stack vi och köpte glass och sen låg vi bara och snackade tills jag stack hem.
Känns riktigt onödigt att gå till skolan imorgon men jag går iallafall. Men ska lägga mig nu tror jag, så godnatt.

Unga mammor?

Sitter och kollar på 16 and pregnant nu. Fattar verkligen inte vissa av de? Hon sa precis att ungens "kräk luktar som kräk"? Synd om ungen ju, som växer upp med föräldrar som inte alls är bredda på att bli föräldrar. Tror fan aldrig att jag hade klarat att ta hand om en unge, även om de är svinsöta, men hade aldrig klarat att göra abort heller.
Aja, har precis ätit och väntar på att andré ska smsa sen ska jag vara med hans ikväll.

Överdrygt

Skolan är riiiktigt dryg nu när vi inte har någonting att göra. Var dessutom nära på att somna på alla lektioner, och somnade på franskan. Men jag fick vg i alla no-ämnen och mvg i svenska, så då har jag höjt mig med iallafall 10 poäng. Fast sak samma för jag kommer in på medie ändå.
Ska kolla på gossipgirl och äta sockerkaka nu sen imorgon börjar jag tjugo i tio.

Godnatt

Vi åkte som sagt till stranden i skurup tror jag, men där blåste ganska mycket så vi var där bara en stund sen stack vi till ica. Sen lämnade de mig och andré också stack de andra vidare till desirée och började grilla där, sen när vi kom åt vi och sånt. Sen kom sigge, carla och crona och var där en stund tills vi stack. Så körde vi bara runt lite och sen hem till älskling, som jag nästan precis kom hem ifrån. Ska ta ut linserna och sånt nu sen ska jag försöka sova så jag är vaken på alla nödvändiga lektioner imorgon. Godnatt.

Stranden snart

Borde egentligen leta efter min bikini nu men jag hinner det med sen. André körde mig hem för kanske 20 minuter sen, ska leta upp min bikini och fixa mig sen sticker vi till stranden med jon och sophie.

17.31

Sitter och väntar på maten nu, men jag antar att det tar ett tag innan den blir klar så jag ska plocka undan på mitt rum och packa några småsaker så jag kan sova hos andré sen. Sticker nog dit typ direkt när jag har ätit så ska vi väl kolla film eller någonting antar jag.

Ännu mer sola

Gick faktiskt och la mig igår när jag har skrivit, därför vaknade jag 9 idag. Kul. Men ska iallafall när och äta frukost nu sen byta om till bikini och så sen ska jag sticka ut och sola med frida, vilket vi antagligen gör resten av dagen. Sen ikväll sover jag hos älskling. Men skriver mer sen (y)

Godnatt?

Stack från hans student vid 10 sen gick jag som sagt hem till humam men stack därifrån ganska snabbt så jag är redan hemma. Funderar på om jag ska kolla film eller gå och lägga mig, för jag är jävligt trött. Isåfall så godnatt.

Denna dagen

Kom precis hem ifrån skolan. Har varit jävligt lugnt idag, typ bara kollat film hela tiden och ätit på franskan. Sen gick jag efter gympan eftersom jag inte tänker gå runt på skolan i en timme och tjugo minuter för att spela spel på matten, tror dessutom inte vi skulle ha någon matte? Iallafall så ska jag ut och sola nu! Och i minst en timme. Sen ska jag duscha och fixa till mig för sen kommer andrés mamma och hämtar mig sen åker vi till hans skola och kollar på utsparken och sen är det hans student ikväll. Sen när han sticker går jag till humam på fest och blir där resten av kvällen.

Hemma igen

Har precis varit ute med elisabeth. Hon följde med mig och köpte strumpbyxor till imorgon och sen fixade vi lite saker. Ändå ganska härligt väder förutom att det blåser lite för mycket.  Nu ska jag iallafall ner och värma en värmdyna till min rygg och sen ska jag nog kolla film och fixa naglarna lite och sen ska jag sova!

Tålamod till att sola?

Jag älskar känslan när alla lärare säger "ni kan lämna in alla böcker"!

Skolan var ganska okej, bestämmde att vår klass ska till lasedome på tisdag efter skolan. Sen har vi inte gjort så mycket, det blir ganska drygt efter ett tag. Ska iallafall ut och försöka sola lite, även om jag aldrig har tålamod till det, men så jag får lite färg till andrés student imorgon och balen.

Sa ju det

Jag hittade inga batterier och jag orkade inte byta om så det blev inget av det. Men ska äta nu och sen ska jag vara med älskling resten av kvällen.

Äntligen sol

Visste att det skulle bli bättre väder idag! Nu får det gärna hålla i sig, men det ska ju regna eller någonting på lördag så jag tror inte det. Btw, maj månad var den kallaste månaden sen 1973 eller 74 tror jag. Superintressant.
Skolan är iallafall chill som f-a-n just nu. Allting är klart, det finns ingenting kvar att göra och lämna in, men det är ganska störigt att vi inte ska göra något speciellt i sju dagar till. Förutom på no;n där vi ska göra någon solugn? jaja.

Funderar på om jag ska ta på mig shorts och leta upp några laddade batterier och gå ut och fota. Men sen såg jag hur mycket det blåser och sen kom jag på att jag redan har letat efter laddade batterier ett antal gånger utan att hitta några, och jag har ju självklart tagit sönder båda laddarna. Så inget av det kommer antagligen hända. Men jag hitta säkert någonting att göra.
Vet inte alls vad som händer ikväll men annars blir det att bara vara hemma.

Tråkigt

Kom på att jag ska göra so-provet imorgon eftersom jag var sjuk när de andra gjorde det i fredags, så har läst igenom det. Sen har jag inte gjort så himmla mycket mer, sitter bara och väntar på att klockan ska bli nio. Funderar på att de om jag hittar ett par skor som jag kan ha på andrés student på fredag, men orkar man det? Får göra något vettigt iallafall.

Bortskämda unge

Satt precis och kollade på videon från tv4 om 11åriga Chloé som får prada väskor för 10.000?! omg.
Slutade iallafall runt halv två idag. Vi fick göra vad vi ville på matten så vi städade skåpen och sen fick vi gå. Har renskrivit klart svenskan med så jag behöver bara lämna in det imorgon och hoppas på MVG på betyget. Annars blir jag jävligt sur. Vet inte vad jag ska göra ikväll, förutom att titta på desperate housewives ikväll, och hoppas på värme imorgon om vi ska ha utegympa.


http://tvbloggen.tvplaneten.se/2010/05/28/11-ariga-chloe-vacker-kanslor/
här är länken om ni vill se på klippet.

RSS 2.0